Kategoria(t): Yleistä

Tornion kirjaston muutto väistötiloihin


Tornion kirjasto on vihdoin saamassa vanhaan kirjastoon ilmastointiremontin, uuden valaistuksen ja sisäkatot, uudet ovet pääsisäänkäyntiin, kaikkien pintojen maalauksen ja uudet hyllyt aikuistenosastolle. Tämän takia olemme siirtyneet väistötiloihin. Suljimme kirjaston 29.1.2022 ja lehtisalin 24.2.2022.

Pakkaaminen ja siirrettävän aineiston valinta on ollut haastavaa, koska tilaa on rajallisesti ja vain pieni osa aineistosta sopii väistötiloihin. Meillä on ollut muuttofirma siirtelemässä ja nostelemassa laatikoita sekä huonekaluja. Tästä huolimatta henkilökunnalla riitti puuhaa. Osa aineistosta siirrettiin väistötilojen varastoon ja osa sai jäädä kirjastolle. Kirjastolle jäävä aineiston suojattiin pressuilla remontin tieltä.

Väistötiloihin siirto tuntui aluksi haastavalta, koska kävimme talvella katsomassa tilaa ja se tuntui silloin pimeältä, ahtaalta ja synkältä. Väistötilojen remontin valmistuttua tilanne on kuitenkin muuttunut ja tilat ovat nyt valoisat ja avarat. Tällä hetkellä on positiivinen ja innostunut olo, koska pääsemme vihdoin avaamaan ovet asiakkaille 14.3.2022. Asiakkaita onkin ehtinyt tulla ikävä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s