KUN VAIMO KATOAA


rautanaulaTommi Liimatta
Rautanaula
Like 2013

Kai Malmirinne on varsinainen hurmuri. Paljon matkusteleva myyntiedustaja kaataa reissuillansa naisen kuin naisen ja työpaikan johtajakin suorastaan syö Kain kädestä. Kadehdittavaan elämään ilmaantuu kuitenkin säröjä, kun jälleen eräältä työmatkaltaan palaava uraohjus löytää kotinsa tyhjillään. Näyttää siltä, että Kain vaimo Raisa on saanut tarpeekseen ja lähtenyt omille teilleen. Raisan siskoa Railia kummastuttaa katoamisen ajoitus; sisko häviää juuri, kun hän on perheineen muuttamassa samalle paikkakunnalle. Pian Raisalta tulee kirje, jossa hän vakuuttaa olevansa kunnossa. Kai on kuitenkin epäileväinen: tietääkö Raili enemmän kuin kertoo? Vai onko vaimo kenties salaliitossa naapurin Tevvon kanssa? Suurikin mysteeri voi ratketa pieneen rautanaulaan.

Rovaniemeläistaustainen muusikko, sarjakuvataiteilija sekä kirjailija Tommi Liimatta tarjoilee neljännessä romaanissaan lukijoilleen jännitystä katoamismysteerin muodossa. Tyylilleen uskollisena Liimatta on ladannut sivuille tuhdisti hajatelmia sekä tarkkanäköisiä huomioita ympäröivästä maailmasta samalla kun juoni soljuu eteenpäin ja jännitys tihenee.

Tommi Liimatta on tuttu myös Absoluuttinen Nollapiste -yhtyeestä. Yhtyeen erinomaisesta musisoinnista päästiin nauttimaan viime lauantaina, kun Absoluuttinen Nollapiste, The Nightingales, GND sekä Greenhouse AC kipusivat vuoron perään nostalgia-Kirjastorokin lavalle.  Parhaimmillaan kirjaston pihalle kokoontui n. 400 ihmistä nauttimaan erinomaisesta musiikista, upeasta säästä ja leppoisasta tunnelmasta.

Saatavuus
8 kpl Rovaniemen kirjaston toimipisteissä.

Liimatan aiemmat romaanit:
Aksel Sunnarborgin hymy (2004)
Muovikorvo (2007)
Nilikki (2009)

Esko Nousiainen
Kirjastovirkailija
Rovaniemen kaupunginkirjasto

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: