Mission impossible 4 ghost protocol


Ohjaaja: Brad Bird

Näyttelijät: Tom Cruise, Jeremy Renner, Josh Holloway, Simon Peqq, Paula Patton, Michael Nyqvist, Samuli Edelmann, Vladimir Mashkov, Anil Kapoor, Lea Seydoux

Menestyksekkäälle Mission impossible sarja sai jatkoa 2011, kun joulukuussa julkaistiin uusi Mission impossible 4 ghost protocol. Pääosassa oli edellisten elokuvien tapaan Tom Cruise

Tarina alkaa siten, että kun peitetehtävissä ollut Impossible mission forcen agentti murhataan, niin Jane Carterin (Paula Patton) ja Benji Dunnin (Simon Peqq) tehtäväksi tulee vapauttaa venäläisessä vankilassa istuva Ethan Hunt (Tom Cruise), jonka tehtäväksi tulee lähteä selvittämään asiaa. Huntin urakka kuitenkin vaikeutuu, kun hän ja IMF lavastetaan syyllisiksi terrori-iskuun. Niinpä Huntin, Carterin, Dunnin ja Yhdysvaltain ministerin avustajana työskennellyt William Brandt ( Renner) pitää yrittää selvittää tilanne ja puhdistaa IMF:n maine sekä estää mahdollinen ydinsota, joka voisi laueta Cobaltin (Nyqvist) suunnittelemasta iskusta.

Elokuva onnistuu vangitsemaan katsojan ja vaikei olisikaan toimintaelokuvien suurin fani, niin Mission impossible 4 on varmasti monen elokuvien katsojan elokuva, joka pitää katsoa. Sarjassa pahiksen roolissa oleva Samuli Edelmann tuo myös elokuvaan lisäväriä ja oman mausteensa onnistuen roolissaan hyvin.

Itse elokuvan katsoneena voin suositella kyseistä elokuvaa leffailtoihin, sillä sen tarina ja toteutus ovat onnistuneet erinomaisesti ja elokuvan tarinaa ei ole vaikea seurata.

Muita Tom Cruisen tähdittämiä elokuvia:

  • Mission impossible
  • Mission impossible 2
  • Mission impossible 3
  • Maailmojen sota
  • Knight and Day

HYVIÄ LEFFAHETKIÄ!

Kesätyöntekijä Mikael K.

Mainokset

Tietoja Kirjava kirjasto
Kirjava kirjasto on Lapin kirjastojen vinkkausblogi. Kirjoittajina toimii Lapin kirjastojen henkilökunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: