Kategoria(t): elokuvat ja tv-sarjat, fantasia ja scifi, viihde

Family guy – Star Wars parodiat


ImageOnko Star Wars -maailma sinun maailmasi? Antaako ”Voima” sinulle voimaa? Pidätkö hiuksiasi kahdella rinkelillä korvillasi tai harjoitteletko valomiekkataistelua verhojen takana? Jos vastaat yhteenkään kysymyksen YES, niin Family guy:n versiot Star Warsin episode V ja VI ovat sinulle – ja myös sinulle, jos haluat tutustua tähtimaailmoihin huumorin keinoin.

Jotakin, jotakin, jotakin, pimeä puoli – on perheen isän versio elokuvasta Star Wars episode V: Imperiumin vastaisku. Kuten myös ensimmäisessä huumoripläjäyksessä perhe on katsomassa televisiota kun tulee sähkökatkos, televisio pimenee ja isä Peter alkaa kertoa omin sanoin Tähtien sodan tarinaa. Luvassa on huikeita hetkiä: Luken ja Yodan kohtaaminen, Han Solon karbonointi ja sokerina pohjalla Darth Waderin ja Luken kaksintaistelu Pilvikaupungissa.

Episode VI: Jedin paluu on Family guy versiona It’s a trap!. Tässä saagan viimeisessä osassa selviää Luken ja Leian sukulaisuus, keisari saa mitä keisarille kuuluu ja loppu on yhtä juhlaa.

Itse osaan alkuperäiset Tähtien sodat (IV-VI) ulkoa ja mielestäni nämä parodiaelokuvat ovat todella kunniaosoituksia niille. Animaatio on huikeaa, melkein parempaa kuin ”oikeina” elokuvina. ”It’s a trap” –elokuvan bonuksena on elokuvan tekijöiden Star Wars Trivial Pursuit –peli. Tahtoo sen!!

Elokuvien saatavuus Lapin kirjastoissa: http://bot.fi/1gg

Advertisement

Tekijä:

Kirjastoammattilainen, joka tykkää vaikka mistä: kirjallisuudesta lähinnä sydäntä on lasten- ja nuorten kirjallisuus ja vanhanajan dekkarit.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s