Akustisen Musiikin Ilta Korundissa lauantaina 29.10. klo 19:00


Räntäjazz ry ja Rovaniemen kaupunginkirjaston musiikkiosasto järjestävät Korundi-saliin akustisen musiikin illan, jossa esiintyy peräti yhdeksän eri kokoonpanoa. Illan kattaus on harvinaisen monipuolinen, sillä luvassa on täysakustista menoa ja meininkiä kaikista ilmansuunnista. Jazzia, klassista, kantria, bluesia ja perinnemusiikkia tarjoilevat seuraavat paikalliset artistit:

Vanhan musiikin lauluyhtye Punctum esittää keskiajan ja renessanssin vokaalimusiikkia, Rovaniemen VPK:n soittokunnan vastuulla on perinteikäs torvisoitto ja Ringwear soittaa ja laulaa mausteista americanaa kahden kitaran voimin. Arktiset Kamarimuusikot tuovat raikkaan tuulahduksen klassista musiikkia Akustisen Kerhon toimiessa illan svengaavana jatsiorkesterina. Arvoituksellisen myyttinen ¿Emmet Ray Trio? yllättää taatusti paikallaolijat. Hyvässä konsertissa kuullaan aina myös Beatlesia, tästä huolehtii Pepe ja piano. Akustisen musiikin illan kenties eksoottisimmasta annista vastaa Molvania, joka vie kuulijat matkalle Itä-Euroopan mystisiin äänimaisemiin.

Liput 10/8e
Pääsyliput: Korundi/Osviitta/Lippupiste

Mainokset

One Response to Akustisen Musiikin Ilta Korundissa lauantaina 29.10. klo 19:00

  1. Nimetön says:

    Suurkiitokset kaikille Akustisen Musiikin Iltaan osallistuneille: mahtavalle yleisölle, taitaville esiintyjille, Korundille ja yhteistyökumppani Räntäjazzille, joka toimi tapahtuman primus motorina. Oli oikein mukava ilta, ensi vuonna uudestaan uusin akustisin kujein! 🙂

    Marko / Musiikkikirjasto

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: