24 tunnista on 5,5 jäljellä, vielä on yli 10 piirtäjää ahkerana


Aurinko paistaa kirkkaasti ja ulkona on ihana syyspäivä. Sisällä tapahtumassa on virkeä tunnelma paikallaolijoiden kesken. Konkarit näyttävät tietävän, miten saadaan aika riittämään. Aika monta pöytää on jo tyhjentynyt sitten kun läksin klo 7 aamutorkuille.
Tämä tapahtuma on 39 piirtäjän, kaupungin kulttuuripalvelukeskuksen henkilökunnan ja kirjaston henkilökunnan yhteistyön tulos. Kirjasto tarjoaa tilat ja yleispäivystyksen, kulttuuripalvelukeskus ja tarkemmin sanottuna Lapin lastenkulttuuriverkosto hoitaa skannauksen ja tarjoaa pientä naposteltavaa. Kirjasto on ihan tavallisesti avoinna: nyt lauantaiaamuna klo 9 avataan lehtisalit ja klo 11 kaikki osastot.
– Skannattuja sarjakuvia voi käydä lukemassa 24 tuntia sarjakuvaa -sivulla http://24tuntiasarjakuvaa.info/. Rovaniemellä on siellä oma kansio. Marraskuussa tulevat sitten tämän tapahtuman sarjakuvat luettaviksi kirjaston aulaan.

Mainokset

Tietoja Seija Å
Rovaniemen kaupunginkirjaston informaatikko, suhtautuu uteliaasti maailmaan, lukee monien alojen tietokirjoja. Myös sarjakuvia ja runoja välilä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: