Musiikkikirjaston senioritanssit 30.4.2011


Musiikkikirjasto ja Lapin taidetoimikunta tervehtivät kevättä ja tanssikansaa viime lauantaina järjestämällä perinnetietoiset senioritanssit. Vappuaaton hengen mukaisesti musiikkikirjasto koristeltiin serpentiinein, ilmapalloin ja lehtinurkkaukseen katettiin kirjaston henkilökunnan Rokki ry:n vappukanttiini.  Tanssilattia puolestaan avartui hyllyköitä siirtelemällä.

Kellon lyödessä 14 oli tanssiväki paikalla ja orkesteri valmiina estradilla. Iltapäivän tahdit tarjoili mainio ja tyylikäs Foxy Boys eli Markku Lilleberg (laulu), Seppo Raistakka (haitari), Tuomo Tepsa (basso), Hannu Raudaskoski (kitara) sekä Juha Söder (rummut). Orkesteri sai tanssikansan nopeasti lämpenemään valsseilla, jenkoilla, rokeilla ja muilla parkettien perinteisillä rytmeillä. Tauolla maistuivat sitten kanttiinin antimet levymusiikin säestyksellä.

Tanssillinen iltapäivä kului kuin siivillä ja kellon lähestyessä neljää tuli viimeisten valssien aika. Sävelten vaiettua ja tanssilattian tyhjennyttyä saatoimme tyytyväisinä todeta iltapäivän onnistuneen yli odotusten.
Haluammekin lausua lämpimät kiitoksemme erinomaiselle orkesterille, Lapin taidetoimikunnalle, kanttiinista huolehtineille Rokki ry.n Leenalle ja Sinikalle sekä tietysti innokkaalle tanssiväelle!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: