Mojova musiikkipaketti


CD-levy: Mojo: good times, bad times. Mojo. 2010.

Musiikkikirjaston lehtivalikoimaan on jo vuosien ajan kuulunut brittiläinen musiikkilehti Mojo. Mojo on monipuolinen populaarimusiikin erikoislehti, jonka käsittelee artikkeleissaan sekä valtavirtaa että vaihtoehtomusiikkia edustavia artisteja ja yhtyeitä. Mojon sivuilla elävät lisäksi sulassa sovussa tuoreimmat supertähdet sekä jo asemansa vakiinnuttaneet veteraanit. Lehden kattavassa arvosteluosiossa on esitelty tuoreiden julkaisujen ohella myös kiinnostavia klassikkolevyjen uusintajulkaisuja.

Tuhdin lukupaketin ohella Mojo tarjoaa myös lehden mukana saapuvan CD-levyn. Kokoelmalevyillä on kuultu esimerkiksi eri artistien tulkintoja toisten muusikoiden teoksista. Lisäksi levyjä on saatettu koota eri artistien suosikkikappaleista tai heidän tuotantoonsa vaikuttaneiden yhtyeiden ja laulajien tuotannosta. Mojon kokoelmalevyt ovat sisältäneet vaikkapa Tom Waitsin valitsemaa musiikkia, Beatlesin ja Pink Floydin albumeja eri esittäjien tulkitsemina ja useita eri tyylien ja teemojen mukaan koottuja kokoelmia.

Tuoreimman Mojon kylkiäislevy pitää sisällään esimerkiksi Robert Plantin, Nick Caven ja Rolling Stonesin tuotantoon vaikuttaneiden artistien musiikkia. Kokoelma on hyvin bluespainotteinen ja sen esiintyjäluetteloon kuuluvat esimerkiksi Junior Parker, Big Joe Williams, John Lee Hooker ja Muddy Waters. Luvassa on siis Mojon tyyliin kiinnostava kattaus tunnettuja artisteja ja ehkä yllättäviäkin arkistojen aarteita.

Saatavuus: 1 kpl lainattavissa Lapin maakuntakirjaston musiikkiosastolla.

Jouni Mäkinen, kirjastoamanuenssi

 Mojon kokoelmalevyjä musiikkikirjastossa:
Mojo: boss sounds! Mojo. 2010
Mojo: Abbey Road now! Mojo. 2009.
Mojo: Cohen covered. Mojo. 2008.
Mojo: love will tear you apart. Mojo. 2007.
Mojo: the roots of Bob Dylan. Mojo. 2006.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: