Lapin maakuntakirjaston blogi


Lapin maakuntakirjasto julkaisi blogia pari vuotta sitten nimellä Kirjava Silta. Blogi käsitteli kaikkea mahdollista kulttuurin alalla. Jostain syystä blogi kuitenkin kuihtui. Päätimme aloittaa kokonaan uudelleen ja uudella tavalla.

Kuten blogin vaihtuneesta nimestä voi huomata, muuttui silta kirjastoksi. Päätimme napakoittaa toimituksellista linjaamme ja keskittyä kirjoittamaan pääasiassa kirjastoamme ja sen toimintaa käsittelevistä aiheista. Kirjastotoiminta on Rovaniemellä – ja koko Lapissa – hyvin laajaa, monella tasolla merkityksellistä ja vaikuttavaa kulttuuritoimintaa. Blogissamme on tarkoitus käsitellä paitsi kirjastonhoidollisia erityiskysymyksiä, myös itse kirjaston aineistoa ja palveluita koskevia ajatuksia – toisin sanoen kaikkia mahdollisia kirjastonkäyttäjiä kiinnostavia aiheita.  Aloitamme blogimme kirja- ja musiikkivinkkauksilla.

Kirjoituksia kirjoittaa koko kirjaston henkilökunta laidasta laitaan riippuen työtehtävistämme tai omista kiinnostuksen kohteistamme. Toivomme, että myös te lukijat kommentoitte kirjoituksiamme. Saamme siten esille myös teidän mielipiteitänne ja toivomuksia kirjaston, sen kokoelman ja toiminnan suhteen.

Sinikka Tuohino
kirjastovirkailija/blogin toimittaja
Lapin maakuntakirjasto

Tervetuloa Lapin maakuntakirjaston blogiin!

Mainokset

Tietoja Kirjava kirjasto
Kirjava kirjasto on Lapin kirjastojen vinkkausblogi. Kirjoittajina toimii Lapin kirjastojen henkilökunta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

%d bloggers like this: